Hoe is Robomow ontstaan:
Het bedrijf werd opgericht door twee ondernemers rond 1995: Udi Peless en Shai Abramson. Volgens het verhaal vroeg op een hete zomerse dag de vrouw van Udi Peless of hij het gras wilde maaien. Terwijl hij probeerde onder dit klusje uit te komen fantaseerde Udi over een robotmaaier. …en zo ontstond "Friendly Machines".

Waarom JNH Parts en Robomow:
JNH Parts heeft interesse in de techniek en dus ook in Robotgazonmaaiers. JNH Parts wilde dit dan ook erg graag vertegenwoordigen op de Veluwe. Na het langdurig testen van vele merken hebben wij gekozen voor het merk Robomow en zijn wij in 2010 aangesteld als officieel dealer. Vanaf dat moment verkopen wij elk jaar tientallen machines aan eindgebruikers met en zonder installatie. Ook onderhoud en storingen worden volgens Robomow service protocollen opgelost door JNH Parts.

Waarschuwing:
Helaas zijn er een aantal oplichters op het internet aanwezig die Robomow aanbieden. Controleert u de betreffende leverancier bij Robomow op de website of neemt u telefonisch contact op met Robomow 0488-451099 .

Te mooi om waar te zijn.......dan is dit vaak ook te mooi om waar te zijn!
Laat u zichzelf niet oplichten!

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.